پیش بینی تولید 575 تن هلو در بیضا

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت هلو در سطحی حدود 38 هکتار از باغ‌های این شهرستان خبر داد و گفت: این سطح نسبت به سال قبل 6 درصد افزایش داشته است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با اشاره به اینکه بر اساس پیش‌بینی‌ها در سال جاری تولید هلو در شهرستان بیضا حدود 575 تن است، گفت: برداشت این میوه تابستانه از ابتدای تیرماه شروع شد و تا اوایل شهریورماه ادامه دارد.
وی تصریح کرد: ارقام هلوی تولید شده در این شهرستان شامل زعفرانی، آلبرتا، ردهاون و محلی است.
مویدی با بیان اینکه میانگین عملکرد برداشت هلو 15 تن در هر هکتار باغ است، افزود: عمده محصول برداشت شده به شهرستان‌های همجوار و استان‌های تهران و جنوب کشور ارسال می‌شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: با توجه به عدم پدیده سرمازدگی بهاره و بارش بالاتر در زمستان گذشته، رعایت اصول فنی و بهداشتی و به کارگیری دانش فنی کارشناسان و باغداران برآورد می‌شود میزان تولید میوه‌های هسته‌دار مانند هلو در سال جاری نسبت به سال گذشته بالاتر باشد.
وی توضیح داد: بیشتر میوه‌های سر درختی برای تازه‌خوری مصرف می‌شود و میوه‌های پا درختی و درجه سه برای تهیه لواشک، ترشی، برگه هلو، کمپوت، آب میوه و ترشک استفاده می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطرنشان کرد: زمانی که میوه‌ها به طور کامل رسیده‌اند و با کمی فشار دست به راحتی از شاخه جدا می‌شوند، بهترین زمان برداشت هلو است در این زمان، رنگ میوه به رنگ نهایی رسیده، عطر آن قوی‌تر شده و کمی نرم شده اما له نیست. برای برداشت هلو از یک چاقوی تیز استفاده کنید و وجود کارگران ماهر، برداشت مناسب میوه از درخت را تضمین می کند.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=33279

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟