بررسی مسائل و مشکلات نانوایی‌ها در کارگروه آرد و نان شهرستان

به گفته ی روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت کارگروه آرد و نان شهرستان مرودشت ک(دوشنبه، 31 تیرماه 1404) با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرایی مرتبط، در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد. در این نشست، مسائل و مشکلات واحدهای صنفی نانوایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

امیریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت مهمترین محورهای این جلسه راموارد زیر عنوان کرد.

افزایش قیمت نان: بررسی دلایل و ضرورت‌های احتمالی افزایش قیمت نان با توجه به شرایط اقتصادی.

ارتقاء کیفیت نان: اتخاذ تدابیری برای بهبود کیفیت آرد و پخت نان به منظور رضایت بیشتر شهروندان.

رعایت موارد بهداشتی: تاکید بر لزوم رعایت دقیق موازین بهداشتی در تمامی مراحل تهیه و عرضه نان.
جابجایی واحدهای صنفی: بررسی چالش‌ها و راهکارهای مربوط به جابجایی احتمالی برخی واحدهای صنفی نانوایی.

وی در ادامه گفت؛ در این جلسه، مهندس برات معاون فرماندار، رحیمی کارشناس فرمانداری، امیریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، روستا کارشناس مسئول توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی، قاسمی رئیس و آقایی کارشناس اداره صنعت،معدن،تجارت، سعید زارع رئیس اتاق اصناف و امیری بازرس اتاق اصناف، قاسمی تعاونی روستایی، حیدری کارشناس شبکه بهداشت و قبادی ازاداره غله حضور داشتند و دیدگاه‌ها و گزارش‌های خود را در خصوص مسائل مطرح شده ارائه نمودند.

امیریان افزود تبادل نظر و همفکری میان دستگاه‌های مختلف، با هدف یافتن راهکارهای عملیاتی برای حل مشکلات نانوایی‌ها و بهبود وضعیت این بخش حیاتی از معیشت مردم صورت گرفت. گزارش‌های کارشناسی ارائه شده در این جلسه، مبنای تصمیم‌گیری‌های آتی در خصوص مدیریت آرد و نان شهرستان خواهد بود

۳۱ تیرماه ۱۴۰۴

✍روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=33664

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟