برداشت 16 تن آلو بخارای دیم از باغ‌های نی‌ریز

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز از برداشت 16 تن آلوبخارای دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان بالغ بر 170  هکتار می باشد که 160 هکتار آن بارور است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، نادر زارعی افزود: عملیات برداشت از اواسط مرداد ماه آغازشد و در اواسط شهریورماه به پایان رسید.

به‌گفته‌ وی؛ عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار می‌باشد و با توجه به عوامل نامساعد جوی (خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی) در سال جاری، به حدود 100 کیلوگرم در هکتار کاهش یافته است.

زارعی تاکیدکرد: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود و در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=35693

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟