به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم با حضور قناعتیان معاون سازمان و سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی، مصلینژاد معاون اداری و مالی، زارعیان مسئول حراست، رهبر کارشناس تنظیم بازار، نیکبخش رئیس اتحادیه نانوایان و جمعی از نانوایان سنگکی سطح شهر جلسه ای با محوریت بررسی مسائل و مشکلات نانوایان سنگکک برگزار شد و مشکلات متعددی از سوی خبازان مطرح گردید که مهمترین آنها به شرح زیر است: سهمیه کم آرد: نانوایان از ناکافی بودن سهمیه آرد اختصاص یافته برای پخت نان سنگک گلایه داشتند و اعلام کردند این میزان پاسخگوی تقاضای واقعی بازار نیست. عدم تناسب درآمد با هزینهها: آنها به عدم تعادل بین درآمد حاصل از فروش نان و هزینههای جاری مانند اجاره بها، دستمزد کارگران و به ویژه هزینههای ناشی از تورم شدید اشاره کردند. مشکل حباب وزن کیسههای آرد: یکی از نکات مطرح شده، وجود “حباب وزن” در کیسههای آرد بود که موجب اختلال در محاسبات دقیق و استاندارد پخت میشود. ممنوعیت فروش سایر محصولات: نانوایان از عدم اجازه فروش سایر محصولات غذایی (مانند شیرینیهای سنتی) در کنار نان سنگک انتقاد کردند و گفتند این امر باعث از دست رفتن فرصتهای درآمدی مکمل برای آنها شده است. کاهش ساعات پخت به دلیل اتمام سهمیه: به دلیل تمام شدن سهمیه آرد نانوایان مجبور به کاهش ساعات کاری و تعطیلی زودهنگام هستند که این امر به ضرر اقتصادی آنان و نارضایتی مشتریان میانجامد. قیمت پایین نان در مقابل تورم: نانوایان تاکید کردند که با وجود افزایش قیمت تمام شده تولید (شامل آرد، کارگری، دستمزد و …)، قیمت فروش نان سنگک به طور متناسب افزایش نیافته و این امر حاشیه سود آنها را به شدت کاهش داده است. قناعتیان دبیر کارگروه آرد و نان شهرستان دستور پیگیری فوری این موارد به ویژه موضوع سهمیه آرد را داد و اظهار داشت با انعکاس این مشکلات به مطهرنیا رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان، عزم جدی برای رفع موانع تولید و حمایت از نانوایان سنگک در دستورکار این کارگروه خواهد بود.
