آغاز فصل تازه کشت محصولات شتوی در شهرستان استهبان؛

 گندم و جو در مسیر پایداری تولید غذا

با فرارسیدن روزهای خنک پاییز، کشاورزان شهرستان استهبان، بذر امید را در خاک می‌کارند؛ کشت محصولات شتوی از جمله گندم و جو، از اوایل آبان در این شهرستان آغاز شده و تا اوایل دی‌ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی استهبان، مهدی اعیان‌منش، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان، از آغاز رسمی کشت محصولات شتوی در این شهرستان خبر داد و گفت: «با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، کشت گندم و جو از اوایل آبان‌ماه در مناطق مختلف آغاز شده و تا اوایل دی‌ماه ادامه می‌یابد.»

اعیان‌منش، با اشاره به برنامه‌های جامع مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در سال زراعی جدید افزود: «تأمین نهاده‌های کشاورزی شامل بذر گواهی‌شده، کودهای پایه فسفاته و پتاسه، برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای بهره‌برداران، اجرای کاشت مکانیزه، استفاده از آرایش‌های نوین کشت و کنترل به‌موقع آفات و بیماری‌ها در دستور کار قرار دارد.»

به‌گفته‌ی وی، توزیع ارقام گندم سارنگ، دوروم، ترابی و تیرگان در مزارع آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۴۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان استهبان به کشت محصولات شتوی اختصاص یابد.

مدیر جهاد کشاورزی استهبان با تأکید بر نقش کشاورزان و کارشناسان منطقه در حفظ پایداری تولید افزود: «تلاش بهره‌برداران و استفاده از روش‌های به‌روز زراعی، در استمرار تولید و تأمین امنیت غذایی کشور نقشی مؤثر دارد.»

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=37250

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟