تحقق کشاورزی پایدار در شهرستان استهبان با کشت گلخانه‌ای؛

افزایش تولید و بهره‌وری منابع آب با فعالیت ۱۲ هکتار گلخانه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای با مشارکت مردمی، اولویت اصلی ما در مقابله با خشکسالی و ارتقای امنیت غذایی است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان استهبان، مهدی اعیان منش از فعالیت ۱۲ هکتار گلخانه فعال در این شهرستان خبر داد که عمدتاً زیر کشت محصولات راهبردی سبزی و صیفی نظیر خیار و فلفل دلمه‌ای قرار دارند. این توسعه هدفمند، بستری برای افزایش چشمگیر تولید و رونق کشاورزی در منطقه فراهم کرده است.

مهدی اعیان‌منش، تأکید کرد که توسعه کشت‌های گلخانه‌ای، راهکاری مؤثر برای عبور از محدودیت‌های منابع آبی و مقابله با خشکسالی‌های اخیر است.

وی افزود این شیوه کشت به‌طور مستقیم منجر به افزایش بهره‌وری آب، پایداری تولید، افزایش اشتغال و ارتقاء سطح امنیت غذایی در شهرستان می‌شود وتوسعه گلخانه با سرعت در دستور کار واحد باغبانی قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: «تأکید ما بر کشت محصولاتی چون سبزی و صیفی است، زیرا این محصولات علاوه بر تأمین نیاز بازار، به‌دلیل صرفه اقتصادی بالا و بازار فروش تضمین‌شده، در اولویت برنامه‌های توسعه گلخانه‌ای شهرستان قرار دارند.»

مدیر جهاد کشاورزی استهبان با اشاره به ماهیت سرمایه‌گذاری‌ها اظهار داشت که بخش اعظم توسعه گلخانه‌ای در شهرستان با مشارکت فعال مردمی و سرمایه‌گذاری خصوصی صورت پذیرفته است و این امر نشان‌دهنده استقبال بهره‌برداران از روش‌های نوین کشاورزی است.

در پایان، اعیان‌منش لزوم جذب سرمایه‌گذاران جدید و ترویج و ترغیب فعالانه بهره‌برداران به توسعه بیش از پیش کشت‌های گلخانه‌ای را به‌عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی اداره در افق آتی معرفی کرد تا سهم کشاورزی پایدار در منطقه افزایش یابد.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=37894

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟