با آغاز فصل برداشت لیموشرین کار برداشت این محصول در جهرم اغاز شد به گفته شهابی مدیریت جهادکشاورزی جهرم آمار برداشت لیموشیرین در این شهرستان از نیمه دوم مهرماه آغاز می شود و تاکنون 20 هزار تن محصول از پانصد هکتار باغ مرکبات لیموشیرین جمع آوری گردیده است . شهابی افزود شهرستان جهرم ده هزارو 600 هکتار سطح زیرکشت لیمو شیرین و تولید سالانه 45 هزار تن لیموشیرین یکی از مهمترین قطب های تولید این محصول در سطح کشور است که علاوه بر مصرف داخلی به استانهای دیگر و بالاخص کشورهای آلمان ، روسیه صادر می گردد . مدیر جهاد کشاورزی جهرم در ادامه گفت جهرم دارای 26 مرکز درجه بندی و بسته بندی مرکبات با ظرفیت 200هزارتن می باشد که میوه های سورت شده صادر و یا در سردخانه های بزرگ جهرم ذخیرهمی شوند .
شهابی افزایش ده درصدی تولید لیموشیرین در سالهای اخیردر جهرم را توجه کارشناسان جهاد کشاورزی در راهنمائی باغداران ذکر کرد و گفت برپائی کلاسهای آموزشی گام موثر در افزایش تولید این محصول درمنطقه بوده است .
مصرف لیموشیرین در زمان سرمازدگی و گلودرد بسیار مفید بوده و در رفع بیماری های قلبی و عروقی تاثیر دارد . لیمو شیرین سرشار از ویتامین c بوده و چنانچه فوری دو عدد از آنرا در طول روز مصرف نماید نیاز بدن به ویتامین c تامین می گردد . ویتامین c موجود در لیموشیرین باعث بهبود جذب آهن در بدن می گردد. لیمو شیرین گونه ای لیمو است با نام علمی citrus medica
لیمو شیرین سرشار از پتاسیم و مواد معدنی بوده و برای قلب بسیار مفید است و به دلیل داشتن اسید فولیک برای افراد کم خون تجویز می گردد در طب سنتی از لیموشیرین به عنوان میوه ای خنک و مفید در رفع التهاب و تشنگی نام برده می شود . علت تلخی لیموشیرین به دلیل وجود ماده ای به نام نارنجبین و لیمو نین می باشد و زمانی که اب آن در معرض هوا قرارگیرد اکسیژن هوا با این مواد ترکیب و باعث تلخی می گردد
.