برداشت لیموشیرین

IMG 4344DSC06832

با آغاز فصل برداشت لیموشرین کار برداشت این محصول در جهرم اغاز شد به گفته شهابی مدیریت جهادکشاورزی جهرم آمار برداشت لیموشیرین در این شهرستان از نیمه دوم مهرماه آغاز می شود و تاکنون 20 هزار تن محصول از پانصد هکتار باغ مرکبات لیموشیرین جمع آوری گردیده است . شهابی افزود شهرستان جهرم ده هزارو 600 هکتار سطح زیرکشت لیمو شیرین و تولید سالانه 45 هزار تن لیموشیرین یکی از مهمترین قطب های تولید این محصول در سطح کشور است که علاوه بر مصرف داخلی به استانهای دیگر و بالاخص کشورهای آلمان ، روسیه صادر می گردد . مدیر جهاد کشاورزی جهرم در ادامه گفت جهرم دارای 26 مرکز درجه بندی و بسته بندی مرکبات با ظرفیت 200هزارتن می باشد که میوه های سورت شده صادر و یا در سردخانه های بزرگ جهرم ذخیرهمی شوند .

شهابی افزایش ده درصدی تولید لیموشیرین در سالهای اخیردر جهرم را توجه کارشناسان جهاد کشاورزی در راهنمائی باغداران ذکر کرد و گفت برپائی کلاسهای آموزشی گام موثر در افزایش تولید این محصول درمنطقه بوده است .

مصرف لیموشیرین در زمان سرمازدگی و گلودرد بسیار مفید بوده و در رفع بیماری های قلبی و عروقی تاثیر دارد . لیمو شیرین سرشار از ویتامین c بوده و چنانچه فوری دو عدد از آنرا در طول روز مصرف نماید نیاز بدن به ویتامین c تامین می گردد . ویتامین c موجود در لیموشیرین باعث بهبود جذب آهن در بدن می گردد. لیمو شیرین گونه ای لیمو است با نام علمی citrus medica

لیمو شیرین سرشار از پتاسیم و مواد معدنی بوده و برای قلب بسیار مفید است و به دلیل داشتن اسید فولیک برای افراد کم خون تجویز می گردد در طب سنتی از لیموشیرین به عنوان میوه ای خنک و مفید در رفع التهاب و تشنگی نام برده می شود . علت تلخی لیموشیرین به دلیل وجود ماده ای به نام نارنجبین و لیمو نین می باشد و زمانی که اب آن در معرض هوا قرارگیرد اکسیژن هوا با این مواد ترکیب و باعث تلخی می گردد

.DSC06832

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22805

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *