کارگاه آموزشی ترویجی محصول سالم و حفظ محیط زیست با حضور 21 نفر از زنان روستایی منطقه بهمن با هماهنگی اداره ترویج شهرستان برگزار گردید . در ابتدا خانم حیدری کارشناس امور زنان روستایی مدیریت ضمن خوش آمدگویی در خصوص اهمیت تولید محصول سالم در سبد غذایی خانوار به کشت خانگی سبزی و سبزیکاری اشاره کرد و سخنانی ایراد نمود . شایان ذکر است (( سبزیها گیاهانی هستند علفی که قسمتهای مختلف آن مانند برگ ساقه ریشه غده و پیاز و غیره بصورت خام پخته یخ زده و یا کنسرو به مصرف تغذیه انسان می رسد زمین مناسب برای سبزیکاری باید مرغوب و غنی از مواد غذایی دارای بافت سبک و هوموس ( مواد آلی ) زیاد و زهکشی خوب و حتی المقدور و رو به جنوب باشد . این کارگاه که سه روزه میباشد با محوریت سالم سازی محصولات و فراورده های دامی در جلسه بعد ادامه می یابد .