برگزاری کارگاه آموزشی – ترویجی محصول سالم در مرکز ترویج و خدمات جهاد کشاورزی بهمن

 

   کارگاه آموزشی ترویجی محصول سالم و حفظ محیط زیست با حضور 21 نفر از زنان روستایی منطقه بهمن با هماهنگی اداره ترویج  شهرستان برگزار گردید . در ابتدا خانم حیدری کارشناس امور زنان روستایی مدیریت ضمن خوش آمدگویی در خصوص اهمیت تولید محصول سالم در سبد غذایی خانوار به کشت خانگی سبزی و سبزیکاری اشاره کرد و سخنانی ایراد نمود .  شایان ذکر است (( سبزیها گیاهانی هستند علفی که قسمتهای مختلف آن مانند برگ ساقه ریشه غده و پیاز و غیره بصورت خام پخته یخ زده و یا کنسرو به مصرف تغذیه انسان می رسد زمین مناسب برای سبزیکاری باید مرغوب و غنی از مواد غذایی دارای بافت سبک و هوموس ( مواد آلی ) زیاد و زهکشی خوب و حتی المقدور و رو به جنوب باشد . این کارگاه که سه روزه میباشد با محوریت سالم سازی محصولات و فراورده های دامی در جلسه بعد ادامه می یابد .                                      

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=20215

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *