برگزاری کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در شهرستان خرم بید

IMG 20160209 WA0039

به دلیل پایین بودن سرانه مصرف آبزیان و در راستای ترویج تغذیه سالم و افزایش استفاده از آبزیان در بین خانواده ها کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضور 40 نفر از بانوان شهرستان در محل مدیریت جهاد کشاورزی برگزار گردید .

در این کارگاه فراگیران با طبخ چند نوع غذا که با ماهی تهیه می شود آشنا شدند . در صورت فرهنگ سازی مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف ماهی در بین خانواده ها گام مهمی در جهت سلامت خانواده و جامعه برداشته خواهد شد .

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=23690

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *