بررسی اثرات شوری آب در مزارع گندم

در جلسه ای با حضور کارشناسان این مدیریت اثرات شوری آب در مزارع گندم بررسی شد بنا به گفته مهندس اسلامی مدیر این شهرستان با توحه به خشک سالی و Ec بالای آب در بعضی از مناطق شوری می تواند کاهش عملکرد در مزارع گندم داشته باشد که این عوامل شامل خوب سبز نشدن، عدم پنجه دهی مناسب دانه های سبز شده و عدم یکنواختی مزارع می باشد که این مدیریت با برگزاری کلاسهای آموزشی توصیه با ابیاری قطره ای در مزارعی که EC انها زیر 3000 بوده در دستور کار قرار داده و این مزارع دارای سطح سبز و خوشه دهی مناسب می باشد. ور در مزارعی که EC آنها بالا بوده با استفاده از ریز مغذی ها وتوصیه به کشاورزان تا حدی توانسته ایم با شوری مبارزه کنیم و امیدواریم که در سالهای آینده بتوانیم با شوری زدایی و عملیات های زهکشی بستر خاک را آماده برای کشت نماییم.

DSC06601

IMG 2841

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24242

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *