آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان جهرم

آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان جهرم

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم، این شهرستان دارای 45 هکتار گل محمدی می باشد که برداشت آن از اوایل اردیبهشت ماه شروع و تا اواخر این ماه ادامه دارد.

شهابی مدیرجهادکشاورزی شهرستان جهرم ضمن بیان این مطلب افزود: یکی از سیاستهای وزارت جهادکشاورزی تولید نهال ریشه دار و کشت بافتی جهت کاشت این گیاه بجای پاجوش می باشد از مزایای نهالهای ریشه دار و کشت بافتی یک دست شدن محصولات و تضمین سلامتی آن می باشد .

آزاد مسئول واحد باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم در ادامه افزود: گل محمدی به صورت دیم و آبی در بخش های سیمکان و خفر شهرستان جهرم تولید و به صورت گلبرگ یا غنچه خشک شده جهت اسانس گیری، تولید گلاب و تهیه مربا به کارگاه های مستقر در سطح شهرستان های جهرم و میمند ارسال می گردد.

وی گفت: از هرتن گل محمدی 1000 لیتر گلاب و 1000 سی سی آسانس بدست می آید، عملکردگل محمدی به طور متوسط درهر هکتار 8 تن گل تر می باشد پیش بینی می شود در سال جاری 1800 تن گل تر از باغات گل محمدی برداشت که نسبت به سال گذشته 4% افزایش عملکرد داشته باشیم .

قابل ذکر است: در سال گذشته نیز مقداری غنچه گل محمدی از بخش سیمکان به کشور ژاپن صادر گردیده است .

139402201525343435275043 136298475768

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22873

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *