برداشت خیار سبز بهاره در شهرستان خنج

برداشت خیار سبز بهاره در این شهرستان آغاز شده و تا خرداد ماه ادامه دارد. بنا به گفته مهندس کاظمی مسئول تولیدات گیاهی این شهرستان با استفاده از بذور خوب اصلاح شده خیار سبز تولیدی شکل و شمایل خوبی دارد و مورد توجه کارخانه های تولید خیارشور بوده که خیارسبز تولیدی علاوه بر مصارف خانگی به کارخانه های تولید خیارشور استان و سایر استان ها نیز فرستاده می شودف خیار سبز خیارشوری دارای قیمت مناسبی بوده و می تواند علاوه بر اشتغال زایی درآمد خوبی نصیب کشاورزان نماید.

DSC06758

DSC06761

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24247

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *