برداشت صیفی جات از مزارع شهرستان خنج

با فرا رسیدن فصل بهار برداشت از مزارع صیفی این شهرستان آغاز شد. بنا به گفته مهندس اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج، صیفی جات خارج از فصل در زمستان و در اواخرپاییز کشت شده است و اکنون شمام های زودرس برداشت می شود، شمام های برداشت شده از ارقام مختلف بوده و علاوه بر مصرف داخلی به کشور های همسایه خصوصاٌ عراق نیز صادر می گردد. در کشت صیفی جات با توجه به استفاده از دو لایه پلاستیک مصرف آب کم می باشد که این مهم با توجه به بحران آب توانسته نظر کشاورزان را به خود جلب کرده به طوریکه بعد از اولین آبیاری کشت حدود 40 تا 50 روز مزارع نیاز به آبیاری ندارند..  DSC06704

DSC06707

Picture 213

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24246

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *