برگزاری کلاس آموزشی تغذیه پسته پس از برداشت

برگزاری کلاس آموزشی در سایت الگویی ترویجی (طرح امید) با موضوع تغذیه پسته پس از برداشت در پهنه شماره2

 

q4

در راستای اهداف آموزشی و ترویجی طرح امید روز پبچ شنبه مورخ 95/07/15در سایت الگویی ترویجی کارگاه آموزشی با حضور اعضا سایت در پهنه شماره 2 برگزار گردید.

اهداف آموزشی در این کلاس ابتدا معرفی عناصر بر اساس میزان مصرف و آشنایی با نقش و تاثیر آن در درخت پسته میزان و زمان مصرف عناصر غذایی نشانه و علائم کمبود در درختان پسته شرایط خاک و کیفیت آب (شوری) بر نحوه جذب عناصر غذایی توسط مهندس قدرتی مسئول پهنه شماره 2 و کارشناس باغبانی برای باغداران کاملا توضیح داده شد.

در این کلاس عناصر پر مصرف مثل ازت فسفر و پتاس که از نقش های اساسی در عملکرد و کیفیت پسته دارند کاملا توضیح داده شد .در این کلاس به اعمال مدیریت نیز پرداخته شد و مدیریت تغذیه بعد از برداشت برای باغداران بصورت عملی توضیح داده شد .تغذیه بصورت محلول پاشی بعد از برداشت باعناصری مثل اوره به مقدار 5 در هزار و کود کلات روی به مقدار 1 در هزار یا سولفات روی به مقدار 3 در هزار و اسید بوریک به مقدار 1 در هزار توصیه گردید.

از نکات فنی ضروری هنگاه محلول پاشی نیز به موارد ذیل اشاره گردید :

1-آبی که برای محلول پاشی استفاده میگردد سالم و شیرین باشد .از آبهای نامتعارف و شور استفاده نشود.

2-میزان بور در آبهای شور آزمایش گردد در صورت افزایش از حد استاندار مصرف نگردد زیرا باعث ایجاد مسمومیت و سوختگی میگردد.

3-ترکیب گفته شده در اسفند ماه هنگام تورم جوانه ها مجدد انجام پذیرد.

4-برای تعیین میزان مصرف کود ها ابتدا آزمایش خاک وآب صورت پذیردم .

در این کلاس به سئوالات باغداران نیز جواب داده شد و در جهت افزایش اطلاعات بهره برداران تعدادی بروشور و اطلاعیه توزیع گردید.

 

q6

 

q5

 

q1

 

q

 

q3

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=11552

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *