کارگاه آموزشی تغذیه پسته پس از برداشت

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان سروستان:

p4

 

 

در راستای اهداف ترویج وآموزش سایت های الگویی تولیدی ترویجی طرح امید پسته کلاس آموزشی(تغذیه بعد از برداشت) با حضور دکتر تدین از مرکز تحقیقات و مهندس پور تولری از مدیریت ترویج استان با هدف آموزش مدیران پهنه و اعضا سایت پسته در سالن فرمانداری شهرستان برگزار گردید.

به گفته قهرمانی مسئول ترویج شهرستان:

هدف از برگزاری کلاس آموزشی تبادل نظر و انتقال تجربه از کشاورزان پیشرو به اعضا سایت و آشنایی مدیران پهنه در رابطه با تغذیه درختان پسته پس از برداشت و اهمیت و نقش تغذیه در افزایش عملکرد و تولید محصول سالم است که در این رابطه تدین به اهمیت آب و خاک و مدیریت آبیاری اشاره ای کرد و گفت:

با توجه به کاهش روند بارندگی و بحران آب، مدیریت آبیاری در توسعه باغات بسیار مهم و دور از اجتناب میباشد کشاورزان و باغداران باید به این نکته توجه کافی داشته باشند توسعه و احداث باغ های جدید بدون مدیریت آب امکان پذیر نمی باشد وبا توجه به نقش خاک در تغذیه باغات به نقش موثر و کلیدی ماده آلی موجود در خاک اشاره کرد.

ماده آلی خاک نقش های متعددی در تغذیه و عملکرد محصول دارد علاوه بر نقش تغذیه ای باعت حاصلخیزی و نفوذ پذیری خاک میشود که نهایت باعث افزایش ظرفیت تبادل کاتیونی ،افزایش نفوذ پذیری ، افزایش مقاومت در برابر استرس های شوری و افزایش رشد و توسعه ریشه خواهد شد.و ماده آلی کاملا پوسیده باید(بصورت کمپوست) مصرف گردد تا عناصر غذایی آن شرایط جذب را داشته باشد.از نکات مثبت این کلاس آموزشی شرکت کردن باغداران در بحث و تبادل نظر و انتقال تجربه بود.

 

p2

 

p3

 

 

p5

 

p6

 

p8

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=11559

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *