هماهنگی جهت تولید محصول سالم در خنج

در راستای تولید محصول سالم در این شهرستان و برنامه ریزی مدیر و کارشناسان این شهرستان از باغات جهره که عمده مرکبات در این روستا می باشد بازدید نمودند. بنا به گفته مهندس اسلامی مدیر این شهرستان با توجه به اهمیت تولید محصول سالم و سلامت جامعه و در راستای برنامه های سازمان این مدیریت تلاش خود را مضاعف نموده که بتواند با توجیه کشاورزان و برگزاری کلاسهای آموزشی در رابطه با تغذیه، مبارزه با آفات ، عدم استفاده از سموم خطر ناک و … محصولات سالم تولید نمایند.در همین راستا کمیته شهرستانی تشکیل شده و کارشناسان با بازدید از باغات و مزارع شهرستان گزارش های خود را ارئه و در جلسه ای که در مدیریت برگزارمی شود بحث و تصمیمات لازم نیز گرفته می شود.

DSC01683

DSC0801420170129 113448

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24327

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *