طبخ آبزیان در شهرستان خنج

در روستای هنگویه این شهرستان دوره طبخ آبزیان با حضور 50نفر از خانم های روستا برگزار گردید.

در این دوره با همکاری مدرس دوره، 6 شیوه طبخ بصورت تئوری و عملی آموزش داده شد. بنا به گفته زینلی ، کارشناس مسئول شیلات این مدیریت برگزاری دوره های طبخ مخصوصاً در روستاها با هدف ترغیب و تشویق و ایجاد مهارت بین خانمهای روستایی و نشر فرهنگ استفاده بیشتر از آبزیان که به عنوان غذای سلامتی نام گرفته صورت می گیرد.

4

3

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24342

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *