آزاد کارشناس مسئول واحد باغبانی جهرم: هرساله بالغ بر یکصدوبیست هزار تن لیموترش برداشت و علاوه بر مصرف تازه خوری و صادرات به استان ها و شهرستان های همجوار به کارخانجات فرآوری صادر می گردد عملیات برداشت لیموترش بر حسب رقم از اواسط تیرماه آغاز و تا اواخر اردیبهشت ماه سال بعد ادامه دارد .
وی افزود: از بارزترین خصوصیت لیموترش جهرم بالابودن اسید و ویتامین C آن است ، لازم به ذکر است غالب لیموترش جهرم از نوع لیموترش MEXICAN LIME یا لیمو آب جهرم است که از اواسط مرداد برداشت آن آغاز و تا آبان ماه ادامه دارد .
آزادگفت: با توجه به اینکه کاشت لیموترش از درآمدزایی خوبی برخوردار بوده و نسبت به رقم های مرکبات دیگر از مقاومت بهتری نسبت به شوری برخوردار است و باعث شده باغداران نسبت به کشت آن استقبال بیشتری نمایند.
از جمله محاسن کشت این محصول وجود کارخانجات فرآوری در سطح کشور است .
نظر خود را اضافه کنید.