تشریح فعالیتهای یکساله مدیریت جهاد کشاورزی داراب

IMG 3014

سیدی بعنوان سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه

تشریح فعالیتهای یکساله مدیریت جهاد کشاورزی داراب

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بعنوان سخنران قبل از خطبه ها ی نماز جمعه با اشاره به اینکه خدمات و ایثارگری های جهادگران دردوران دفاع مقدس و خدمت رسانی به محرومان  بر کسی پوشیده نیست تبیین روحیه جهادی برای نسل جوان را ضروری دانسته و اظهار داشت کارکنان مجموعه مدیریت جهاد کشاورزی با حفظ همان روحیه درحال تلاش برای تامین امنیت غذایی جامعه هستند که درهمین راستا در سال گذشته 55 هزار تن گندم ، 48 هزار تن ذرت ، 11 هزار تن پنبه  ،280 هزار تن مرکبات و 1100تن کلزا درحوزه زراعی تولید شده است .

سیدی با ارائه گزارشی از فعالیت های یک سال گذشته مدیریت جهاد کشاورزی اهم اقدامات را شامل تامین به موقع نهاده های کشاورزی (کود وسم وبذور) ، برگزاری کارگاههای آموزشی با همکاری ادارات دامپزشکی و منابع طبیعی در مراکز جهاد کشاورزی ، پیگیری آبیاری تحت فشار با پرداخت تسهیلات بلاعوض 85 درصدی بیان کرد . وی با ابراز رضایت از بارندگی های صورت گرفته خواستارمراجعه بهره برداران جهت استفاده از تسهیلات آبیاری تحت فشار شد . این مقام مسئول اهم برنامه های دردست پیگیری را شامل تغییر الگوی کشت با راه اندازی گلخانه ها ، کشت محصولات  وگیاهان دارویی ، کشت چغندر قند پاییزه ، طرح توسعه کشت دیم در اراضی شیب دارو واگذاری این اراضی به جوانان جویای کاردرراستای ایجاد کار و اشتغال زایی ، همکاری با کمیته امداد امام ( ره ) درجهت پرداخت زکات وحفظ روحیه جهادی با برگزاری مراسم مذهبی در مدیریت با دعوت از علما عنوان نمود . وی  بخش دیگری از سخنان خود را به تشریح بیماری تب کریمه کنگو اختصاص داد و اظهار داشت این بیماری از جمله بیماری های مشترک بین انسان و دام بوده و افراد در معرض خطر شامل دامداران ،چوبداران ،سلاخان ، قصابان ،کارکنان کشتارگاهها ، دامپزشکان ،پرستاران و کارکنان بیمارستانها می باشد . سیدی با اشاره به اینکه ابتلا افرادی که با دام سرو کاردارند از طریق گزش کنه آلوده و یا له کردن کنه آلوده روی بدن و دست و پا انجام می گیرد ، توصیه هایی جهت پیشگیری از این بیماری داشتند از جمله جدا سازی محل نگهداری دام از محل زندگی ، بهسازی جایگاه دام ، سمپاشی مرتب جایگاه و بدن دامها در فصول بهار و تابستان ، عدم خرید دام از محل هایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند ، خود داری از له کردن کنه روی پوست بدن و خود داری از تماس بدن با ترشحات و خون دام . وی عامل انتقال این بیماری  ویروسی را کنه از خانواده هیالوما دانسته و راه انتقال این بیماری از طریق گزش کنه ،لاشه حیوان ، خون و ترشحات حیوان آلوده ، تماس با خون و بافت های بیمار مبتلا می باشد . وی توصیه نمود از مصرف گوشت  گرم خود داری شود و گوشت قبل از مصرف حداقل به مدت 24 ساعت و جگر به مدت 48 ساعت دردمای 4-1 درجه داخل یخچال نگهداری شود . ایشان با توجه به پایان برداشت گندم و جو در شهرستان بهره برداران زراعی را به عدم آتش زدن کاه و کلش مزارع خود فرا خواند و در این خصوص خواستار همکاری ادارات مرتبط شد . وی از جمله معایب آتش زدن بقایای گیاهی در مزارع را علاوه بر آلودگی محیط زیست ، نابودی میکرو ارگانیزمهای خاک و کاهش حاصلخیزی خاک دانست .  

IMG 3028

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24926

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *