برداشت رطب در شهرستان خنج

با رسیدن به اواسط فصل تابستان برداشت خارک و رطب در این شهرستان آغاز گردید. اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج با اعلام این خبر اظهار داشت : مدیریت جهاد کشاورزی در راستای رسالت خود بر کلیه باغات نخل این شهرستان نطارت داشته و در همین راستا با برگزاری کلاسهای آموزشی برای باغدارن و دعوت از اساتید مراکز تحقیقات درزمینه های مختلف از قبیل تغذیه باغات ، مبارزه با آفات و بیماری ها و فرآوری محصولات آموزشهای خوبی به بهره برداران داده است. وی افزود: تولید محصول سالم یکی از برنامه های این مدیرت می باشد که صد در صد رطب و خرمای تولید شده سا لم بوده و این مهم در بین باغداران به عنوان یک اصل رعایت می شود. اسلامی تصریح کرد در این شهرستان ارقام مختلفی نخل وجود دارد که از جمله می توان به هلیله، قصب (زاهدی)، خاصویی، پیارم، لشت،مجول و شاهانی اشاره نمود و رطب تولیدی در بسته های مختلف به بازار عرضه و هرکیلو بین 5 تا 6 هزار تومان به فروش می رسد لازم به ذکر است رطب هلیله به خاطر طعم و رنگ خوب نسبت به سایر ارقام مشتری پسند تر می باشد.

3

4

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24362

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *