برگزاری کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در همایش ائمه جمعه شهرستانهای استان فارس

همزمان با برپایی  همایش ائمه جمعه شهرستانهای استان فارس کارگاه آموزشی  طبخ آبزیان ویژه بانوان ائمه جمعه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان  به منظور فرهنگ سازی در زمینه افزایش سرانه مصرف ماهی به عنوان غذای سالم و مقوی در سبد غذایی خانوار و آشنایی با روشهای متنوع طبخ آبزیان و نیز ارتقای فرهنگ مصرف آن این کارگاه آموزشی برگزار گردید

مدیر جهاد کشاورزی  شهرستان سپیدان بیان داشت : در راستای ترویج و تبلیغ ،فرهنگ آبزی مصرفی در جامعه بویژه آشنائی بانوان با شیوه های نوین طبخ ماهی کارگاه آموزشی نحوه تشخیص ماهی سالم ، پاک کردن ماهی و طرز پخت دو نوع غذا (خوراک ماهی و ماهی شکم پر) با همکاری واحد شیلات واداره ترویج  این مدیریت  ومشارکت دفتر امام جمعه برگزار گردید و مراحل طبخ  به صورت عملی آموزش داده شد .   

بوستانی  گفت با توجه به وضعیت خوب تولید ماهیان سردابی در کشور ومقام اول تولید ماهی قزل آلای این شهرستان در سطح استان فارس میزان مصرف سرانه ماهی در سطح پایینی قراردارد وامید است با برگزاری  این کارگاههای آموزشی  و ارتقای فرهنگ مصرف آن روز به روز شاهد مصرف این محصول در سبد غذایی خانوارمان باشیم .

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26382

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *