به گزارش خبرنگار “پرتو امید”، صادقیمدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان این مطلب گفت: با توجه به اینکه محصولات کشاورزی پس از برداشت دچار ضایعه می شوند ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی در مناطق تولیدی می تواند از ضایعات بعد از تولید تا مصرف جلوگیری کند.
وی افزود: علاوه بر جلوگیری از فساد پذیری محصولات کشاورزی افزایش ماندگاری،افزایش ارزش افزوده اقتصادی برای تولید کنندگان فراهم می نماید.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان فارس جزء رتبه های برتر از نظر صنایع تبدیلی بوده که تاکنون 599 واحد تبدیلی به تولید رسیده است که با ظرفیت بیش از 2938 هزار تن مشغول فعالیت هستند.