کشت صیفی جات خارج از فصل در شهرستان خنج

بنا به گفته آقای اسلامی مدیر شهرستان خنج کشت صیفی جات خارج از فصل از اواخر آذر ماه شروع و هم چنان ادامه دارد.ایشان با توجه به آب و هوای مناسب این شهرستان ،قیمت خوب صیفی، تولید محصول و ورود به موقع به بازار مصرف ،دوره کاشت تا بر داشت 4 ماهه این محصولات همه از عواملی دانستند که کشاورزان علاقه به کاشت این محصولات دارند. وی محصولات کشت شده را شامل گوجه فرنگی،خیار سبز،شمام و طالبی،هندوانه،خربزه ….که با استفاده از دو لایه پلاستیک یکی کف و دیگری به صورت تونل بر روی آن کشیده می شود به طوری که بعد از آبیاری اولیه بین 30 تا چهل روز هیچ گونه آبی به این مزارع داده نمیشود و هم زمان با گرم شدن هوا لایه بالایی پلاستیک را جمع آوری کرده و اقدام به آبیاری می نمایند.ایشان برنامه های این مدیریت را ترویج کاهش کشت صیفی جات دانستند چون خیلی از کشاورزان در سالهای قبل به علت این که صیفی در یک زمان مشخص به پبک تولید می رسد با کاهش شدید قیمت همراه شده و متوجه ضرر و زیان می شوند.

20

21

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24389

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *