پس از ارايه مطالب علمي-كاربردي توسط اساتيد دانشگاه شيراز، شرکت کنندگان از كارگاه هاي ساخت فناوري هاي نوين دانشكده كشاورزي بازديد كردند كه در اين زمان اساتيد به تشريح دستاوردهاي نوين خود و روش كار با اين تكنولوژي هاي جديد با استفاده از دانش بومي پرداختند.
غیور افزود: استفاده از سیستم های خورشيدي در دستگاه آب شيرين كن، كاربرد امواج مادون قرمز و امواج اولترا ساوند Ultrasound در سيلوهاي گندم و ذرت، براي خشك كردن محصولات غذايي و كشاورزي، علاوه بر حفظ كيفيت محصولات، كاهش مدت زمان خشك كردن و افزليش راندمان كار را بدنبال دارد و اميد است اين همكاري متقابل بخش اجرا و مراكز علمي و دانشگاهي برايند مثبتي در جهت خودكفايي و بهينه سازي توليدات گياهي داشته باشد.