برگزاری کارگاه آموزشی “فراوری ضایعات گوجه فرنگی”

در ابتدا  خانم شمس الملوک همیری كارشناس ترويج مديريت هماهنگی ترویج سازمان در خصوص فرایند تولید و میزان ضایعات و پسماندهای محصول گوجه فرنگی توضیحاتی را ارائه نمودند. به گفته ایشان در فلوریدای آمریکا از میوه های نامناسب برای فروش که راهی زباله دان میگردند برق تولید میگردد. همچنین تفاله های باقیمانده از فراوری گوجه فرنگی (پوست و بذر) هم دارای ارزش غذایی هستند که معمولا در خوراک دام و طیور و آبزیان از آن استفاده میشود. همیری هدف از برگزاری این کارگاه را ارائه راهکارهای مناسب توسط محقق محترم جهت استفاده بهینه از اینگونه ضایعات عنوان کرد.

در ادامه، آقای دکتر جوکار محقق محترم مرکز تحقیقات در رابطه با عوامل موثر در ایجاد ضایعات و پسماندهای کشاورزی، ترکیبات گوجه فرنگی، ترکیبات تفاله گوجه فرنگی (پوست و بذر)، ارزش غذایی و صنایع جانبی هرکدام اطلاعاتی را به شرکت کنندگان انتقال دادند و در پایان نیز پاورپوینت اطلاعات ارائه شده جهت ارسال به کلیه شهرستانهای شرکت کننده در اختیار آقای خوشوقت نماینده مدیریت صنایع قرار گرفت.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=761

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *