دهقان افزود: نیاز آبی کم، سودآوری بالا، قابلیت عرضه به شکل خشک وتر و همچنین قابلت انبارداری با کمترین امکانات از ویژگیهای مثبت کاشت این محصول است.
او اظهار کرد: بیشترین سطح زیر کشت سیر مربوط به شهرستانهای سپیدان، شیراز، کوار و مرودشت است. محصول این گیاه در فارس به دو صورت تر در آبان تا آخر اسفند و خشک از اردیبهشت تا خرداد برداشت میشود و متوسط عملکرد سیر تر 35 و سیر خشک 12 تن است.
دهقان بیان کرد: سیرهای تولیدی به دلیل کیفیت مطلوب به کشورهای حوزه خلیجفارس و نقاط مختلف کشور صادر میشود.