مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:

دهقان افزود: نیاز آبی کم، سودآوری بالا، قابلیت عرضه به شکل خشک وتر و همچنین قابلت انبارداری با کمترین امکانات از ویژگی‌های مثبت کاشت این محصول است.

او اظهار کرد: بیشترین سطح زیر کشت سیر مربوط به شهرستان‌های سپیدان، شیراز، کوار و مرودشت است. محصول این گیاه در فارس به دو صورت تر در آبان تا آخر اسفند و خشک از اردیبهشت تا خرداد برداشت می‌شود و متوسط عملکرد سیر تر 35 و سیر خشک 12 تن است.

دهقان بیان کرد: سیر‌های تولید‌ی به دلیل کیفیت مطلوب به کشور‌های حوزه خلیج‌فارس و نقاط مختلف کشور صادر می‌شود.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=925

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟