به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سروستان، اجرای طرح IPM در جهت تولید محصول سالم در دو محصول صیفی و پسته در این شهرستان انجام شد.
مرضیه قربانی نژاد کارشناس حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سروستان در این خصوص گفت: با مشارکت کلینیک گیاهپزشکی باران با به کار بردن روش های غیرشیمیایی از جمله استفاده از کارت زرد، کارت آبی و پروتئین هیدرولیزات به دو روش مقایسه ای طعمه مسموم و محلولپاشی در مزرعه صیفی در سطح یک هکتار و در باغات پسته با استفاده از کارت زرد، رول زرد، گوگرد پودر و مایع، تله و فرمون و آفت کش های گیاهی نظیر چریش، تنداکسیر و صابون پالیزین در سطح 1600 هکتار در راستای تولید محصول سالم انجام پذیرفت.