توسعه کشت نشایی در شهرستان پاسارگاد

 بیش از 90 درصد از کشت سبزی و صیفی شهرستان پاسارگاد به صورت نشایی انجام می شود.

عظیم شهوندی رئیس اداراه بهبود تولیدات گیاهی این شهرستان گفت : با برگزاری کلاس های آموزشی و بالا بردن سطح آگاهی کشاورزان درخصوص کشت نشایی از جمله مصرف بهینه آب ، توزیع محصول در ماه های مختلف سال در راستای دستیابی به بازار فروش مناسب و جلو انداختن برداشت محصول ، کشت نشایی در محصولات سبزی و صیفی این شهرستان به بالای 90 درصد مزارع رسیده است.

شهوندی افزود : در این راستا در سطح شهرستان پاسارگاد کشت پیاز ، کلم و برنج به صورت صد در صد نشایی اجرا و کشت گوجه فرنگی نیز نزدیک به 95 درصد بصورت نشاکاری انجام می شود.

شایان ذکر است که در سال جاری در سطح یک هکتار کشت نشایی خیار سبز در شهرستان انجام شده و در سال های قبل نیز کشت نشایی ذرت برای اولین بار در این شهرستان انجام شد.Picture 655

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22497

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *