حضور معاون وزیر و رییس سازمان جهادکشاورزی فارس در نشست تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آباده :

جلسه با تلاوت آیات قران کریم و حمد وثنای الهی آغاز گردید در ابتدای جلسه محمد اسدالهی فرماندار شهرستان ضمن خیر مقدم به مدعوین و حضار و یادآوری رشادت های رزمندگان اسلام در مدت 8 سال دفاع مقدس تصریح نمود : شهرستان اباده به لحاظ موقعیت جغرافیایی و دارا بودن اراضی مستعد قابلیت لازم برای اشتغال در بخش کشاورزی را دارد و مهندس اسدالعی با بیان اینکه اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی شهرستان ضروری است افزود : توجه به تغییر الگوی کشت و ارتقای فرهنگ زراعت و ترویج آبیاری های نوین از عوامل تاثیرگذار در توسعه کشاورزی شهرستان می باشد در ادامه مدیریت جهادکشاورزی شهرستن پاورپوینتی از اجرای طرح تولید محصول گواهی شده ارایه نمود و مجید یعقوبی مدیر جهادکشاورزی شهرستان به رویکرد جهانی رعایت استانداردهای محصولات غذایی و کشاورزی و کنترل و نظارت بر روی مصرف نهاده های شیمیایی در سطح جهانی اشاره نمود . سپس سعادت مشاوروزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهادکشاورزی اظهار داشت محصول گواهی شده به محصولی اطلاق می شود که باقیمانده سموم آفت کش ها و آلاینده های شیمیایی در ان پایین تر از حد مجاز بوده و حاوی کلیه عناصر غذایی موردنیاز بدن باشد . تولید محصول گواهی شده یکی از اهداف و ماموریت هایی است که امسال وزارت جهادکشاورزی به جد آن را دنبال می کند . وی با بیان اینکه تدوین طرح ملی محصولات ارگانیک و گواهی شده یکی از برنامه های مهم و جدی این دفتر در راستای ساماندهی تولید و عرضه این محصولات در کشور است افزود : هلدینگ ها در بخش کشاورزی می توانند بعنوان شرکتهای خدمات رسان و پشتیبان با برند خود تولید محصولات کشاورزی گواهی شده را حمایت و هدایت و نظارت کنند و بعنوان صنعت سلامت محور ایفای نقش نمایند . در ادامه دکتر قاسمی رییس سازمان جهادکشاورزی فارس اظهار داشت : با همکاری کشاورزان فهیم آباده امروز شاهد تولید محصولات استاندارد و گواهی شده در این شهرستان هستیم . به عنوان نمونه تولید محصول سیب درختی در سطحی حدود 180 هکتار در این شهرستان ، گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای و یونجه که با کمک و راهنمایی های کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده و کلینیک های گیاهپزشکی صورت گرفته است . وی افزود : در خصوص بازاررسانی محصولات استاندارد و گواهی شده هیچ دغدغه ای وجود ندارد. با برندسازی و اخذ مجوزهای لازم توسط تولیدکنندگان محصول استاندارد به دلیل مطالبه مردم و مصرف کنندگان با قیمت بالاتر مورد استقبال قرارخواهد گرفت. در این راستا با ترویج و فرهنگ سزی و پلت فرمی که بین مصرف کننده و تولیدکننده وساطت می کند شرایط بهتری جهت فروش این محصولات ایجاد می شود . در ادامه جاسه غیاثی مسوول دفتر حفاظت محیط زیست و سلامت محصولات غذایی سازمان جهادکشاورزی خاطرنشان کرد: این دفتر با همت سایر واحدهای تخصصی به ویزه نگاه ارزشمند رییس سازمان در سطح ملی رتبه نخست را از ان خود کرده است و گام های خوبی در این زمینه برداشته است . وی افزود برنامه اجرایی و دستورالعمل جامع تولید محصول گواهی شده که توسط این دفتر تهیه شده بود امسال رونمایی شد و در طرح ارتقای ضریب امنیت غذایی وزارتخانه جهاد کشاورزی در جایگاه نخست قرار گرفت . در پایان جلسه از باغ سیب منطقه اران در سطح 180 هکتار بازدید بعمل آمد

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=20472

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *