شمس بابیان اینکه اعضای هیئت مدیره باید با انسجام فکری و دیدگاهی ، شرایط مطلوبتری در جهت همگرایی در جمع و در نهایت توفیق صندوقها ایجادکنند. افزود: مهمترین مسئولیت هیئت مدیره صندوقهای توسعه بخش کشاورزی، ارتقاء سطح عمومی اعتماد در بین جامعه بهرهبرداران بوده که این اعتماد سرمایه اجتماعی مهمی است چرا که این صندوقها با مشارکت مالی تولیدکنندگان وبهره برداران بخش کشاورزی شکل گرفته است.
این مقام مسئول خاطر نشانکرد: اعضای هیئت مدیره باید برنامه راهبردی مشخصی برای اداره امور صندوق تدوین و طراحی کرده تا بر اساس این برنامه بتواند گام های اجرایی خود را تعریف کنند و در این نشست در واقع یکی از نکات مطرح شده این بود که شرایط و مقتضیات تدوین یک برنامه خوب برای بخش کشاورزی چیست؟
شمس با اشاره به اینکه بخش کشاورزی حاصل جمع مراودات و تشریک مساعی سازمانهای مختلفی است، افزود: اعضای هیئت مدیره، باید مراودات لازم را بین اجزای مختلفی که در توسعه بخش کشاورزی موثر هستند، برقرار کرده تا از ظرفیت آنها استفاده کند.
او اظهار داشت: برای توسعه بخش کشاورزی به کمک استانداری، سازمان برنامه، فرمانداری و همه دستگاه هایی که مرتبط با حوزه کشاورزی، نیاز هست بنابراین اعضای هیئت مدیره باید با تعامل و مراودات لازم از همراهی و کمک و معاضدت دستگاه دیگر برای توفیق صندوقها استفاده کنند.
شمس تاکید کرد: امانتداری پول سهامداران، از وظایف و رسالت سنگینی است که بردوش اعضای هیئت مدیره قرار دارد، تا بتوانیم علاوه بر اینکه سرمایه اجتماعی را بالا ببریم، در مراحل بعد سرمایه مادی و منابع مالی را در جهت توسعه حمایت از بخش کشاورزی تقویت کنیم.