رتبه برتر استانی جهرم در تولید لیموشیرین

مدیر جهادکشاورزی جهرم گفت: این شهرستان با یازده هزار و 500 هکتار لیموشیرین یکی از مهمترین قطبهای تولید این محصول در سطح کشور است.

لیموشیرین

 

محمدرضا شهابی در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا در شیراز افزود: برداشت لیموشیرین در این شهرستان از نیمه دوم مهرماه آغاز و تا اواخر آبان به اتمام می‌رسد.

شهابی اظهار کرد: لیمو شیرین این شهرستان علاوه بر مصرف داخلی به استانهای دیگر و کشورهای همسایه ایران صادر می‌شود.

او بیان کرد: جهرم دارای ۱۲۰ مرکز درجه‌بندی و بسته‌بندی است که میوه‌های سورت شده صادر یا در سردخانه‌های بزرگ جهرم ذخیره می‌شوند .

شهابی گفت: از هر هکتار سطح لیموشیرین 56تن به طور متوسط برداشت می‌شود .

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=23092

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *