آغاز برداشت زعفران در شهرستان آباده :

مجید یعقوبی مدیرجهاد کشاورزی شهرستان آباده با اعلام این خبر افزود : از هر هکتار سطح زیرکشت زعفرانبیش از 4 کیلوگرم برداشت می شود و دوره برداشت آن دو تا سه هفته به طول می انجامد و بیشترین سطح زیر کشت زعفران در حومه شهر آباده و سورمق می باشد.

وی ادامه داد: به منظور افزایش بهره وری و لزوم ضدعفونی پیازهای زعفران و استفاده از پیازهای درشت و مرغوب، کارشناسان این مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی دهستان های تابعه بازدیدهای مستمری از مزارع زعفران در حال احداث انجام داده اند.

یعقوبی با بیان اینکه حداکثر نیروی کاری در فصل برداشت گل می باشد، بیان کرد: هر هکتار زعفران حدود ۲۰۰ نفر کارگر در روز، برای مرحله داشت و برداشت نیاز دارد.

یعقوبی افزود: به تایید کارشناسان امر، کیفیت زعفران تولیدی در شهرستان آباده به دلیل شرایط اقلیمی از کیفیت خوبی برخوردار است وکشاورزانی که علاقمند به کشت زعفران در سطح اراضی کشاورزی خود هستند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی دهستان مربوطه پس از آموزش‌های لازم، پیازچه (بنه) مرغوب و سالم برای کشت در مزارع خود دریافت خواهندنمود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آباده اظهارداشت: شرایط کمبودآب در شهرستان و لزوم بهره برداری بهینه از منابع آبی بخصوص در مناطقی که مستعد کشت جایگزین هستند و اهمیت برنامه ریزی در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، می طلبد با ترغیب کشاورزان و برنامه ریزی صحیح و ارائه الگوهای مناسب ، به سمتی برویم که کشت گیاهان دارویی و کم آب بر را در این شهرستان توسعه دهیم

مدیر جهادکشاورزی شهرستان آباده در خاتمه از زعفران کاران خواست که بعد از برداشت گل نسبت به آبیاری به موقع و با توجه به وجود انواع کودهای شیمیایی در انبارهای سطح شهرستان از کودهای اوره و کلرور پتاسیم طبق نظر کارشناسان جهادکشاورزی اقدام نمایند و در مراحل داشت نیز نسبت به وجین و مبارزه با علفهای هرز مزارع زعفران و محلولپاشی با انواع کودهای شیمیایی و ریز مغذی ها اقدام نمایند. شایان ذکر است مقرون به صرفه بودن کشت زعفران، مقاومت داشتن به عوامل محیطی، سودآوری مناسب و اشتغال زایی را از عوامل توسعه زعفران می باشد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=20479

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *