مجوز‌های گلخانه در کمترین زمان صادر می‌شود.

این مقام مسئول با بیان این‌که توسعه کشت گلخانه‌ای به عنوان راهکاری برای مواجهه با کم‌آبی و بی‌آبی است، گفت: در این توسعه 80 هزار هکتار کشت سبزی و صیفی فضای باز به 7 هزار گلخانه منتقل می‌شود و  ایجاد بازار جدید مد نظر نیست اگرچه ممنوعیتی برای صادرات محصولات گلخانه‌ای نیز وجود ندارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس تصریح کرد: اگرچه مانعی برای ایجاد گلخانه  “های‌تک” یا ” با تکنولوژی بالا” چه در زمینه صدور مجوز و  اعطای تسهیلات وجود ندارد، اما استراتژی این سازمان توسعه گلخانه ارزان قیمت با هدف بهره‌مندی همه کشاورزان است.

قاسمی گفت: با توجه به تحقیقات داخلی و خارجی صورت گرفته، احداث روستاهای گلخانه‌ای در دستور کار قرار گرفت، اما اکنون به دلیل افزایش هزینه‌ها تداوم این روند با مانع مواجه شده است، چرا کهکشاورز حتی توان دریافت وام ارزان قیمت شش درصدی را هم ندارد که این امر سبب ساز یک آسیب جدی است که اگر شرایط ویژه اندیشیده نشود، امکان توسعه گلخانه در فارس را از دست خواهیم داد.        

او با اشاره به این‌که محصول تولیدی در محیط کنترل شده گلخانه سالم‌تر بوده و از بابت علم، تکنولوژی و عالمان در توسعه گلخانه‌ها محدودیتی وجود ندارد، افزود: اشتغال از دست رفته در سایر بخش‌ها  از رهگذر گلخانه  می‌تواند ایجاد شود بنابراین سهولت در ارائه استعلامات و تسهیلات ارزان قیمت و همچنین نگاه ویژه به صدور مجوزها باید در دستور کار همه دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گیرد.

دبیر شورای کشاورزی فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت پوشش‌های سایبان در کاهش تبخیر و تعرق، حفظ باغ از خسارات ناشی از عوامل فیزیولوژیک، یادآور شد: ایجاد پوشش‌های سایبان در باغ‌های مرکبات، انار، انگور و…در کنار توسعه گلخانه‌ای در دستور کار قرار گرفته تا علاوه بر صرفه‌جویی آب و به نوعی دوام کشاورزی قدم‌های ارزنده‌ایی را در استان فارس برداریم.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=1794

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *