اخذ دو گواهی محصول سالم دیگر برای شهرستان سپیدان

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان باصری مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان با اعلام این خبر بیان داشت پیرو مصوبات جلسات کمیته فنی محصول سالم و با همکاری کلینیک های گیاهپزشکی مستقر در شهرستان فرآیند تولید و اخذ گواهی محصول سالم پی گیری و در این خصوص کلینیک 222 در بخش بیضا موفق به عقد قرارداد با بهره برداران گردید و از ابتدای کشت تا تولید محصول سالم در مزارع گوجه فرنگی تمامی موارد اعم از کود مصرفی، کاربرد تجهیزات غیر شیمیایی، رهاسازی زنبور براکن، استفاده از سموم با دروره کارنس پایین و کم خطر با نظارت و توصیه کلینیک انجام گردید و در نهایت پس از نمونه گیری از محصولات و ارسال به آزمایشگاه سلامت محصولات ، این شهرستان موفق به اخذ دو مورد دیگر گواهی تولید محصول سالم (ICM) در سطح 5500 متر خیار گلخانه ای مربوط به مهدی حسینی  و در سطح 3هکتار محصول پیاز مربوط به مزرع نصراله طالعی به مدت یکسال زراعی گردید و با توجه به 4 مورد  گواهی محصول سالم اخذ شده توسط این مدیریت که مربوط به مزارع  محمد جواد باقری فرد در سطح 10 هکتار، علی بابا جوکاردر سطح هکتار5/5 ، فیض اله زارع در سطح 6 هکتار و قهرمان قره گزلو در سطح 2 هکتار در محصول گوجه فرنگی ، در مجموع گواهی های اخذ شده دراین شهرستان به 6 مورد می رسد که امید است با پیگیری ها و برگزاری جلسات برای بهره برداران روز به روز شاهد افزایش آن باشیم .

باصری گفت  یکی از رسالت های مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان تهیه محصول سالم و اضافه کردن آن به سبد خانواده ها می باشد و برای تحقق این هدف کارشناسان این مدیریت آمادگی هرنوع همکاری با بهره برداران این بخش را دارند.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26485

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *