برگزاری کلاس آموزشی برای دامداران در شهرستان خنج

بنا به گفته اقای کامران نیا با برنامه ریزی های انجام شده و بازدید از تمام دامداری های پرورش گوساله در حومه شهر خنج این مرکز اقدام به بر گزاری یک دوره آموزشی در خصوص تغذیه،بیماری های دام و طیور و پرورش دامداری های پرواری نموده است. وی گفت در بازدید از این دامداری ها مشاهده شده از نان خشک در جیره غذائی دامها استفاده می شود که در بعضی از نان های خشک شد به دلیل کپک زدگی این مهم در دستور کار قرار گرفته و با بازدید از تمام دامداری ها و آموزش آنان توصیه لازم در خصوص عدم استفاده از نان کپک زده انجام گرفته است. لازم به ذکر است استفاده از نان کپک زده به دلیل وجود سم خطر ناک آفلا توکسین برای مصرف کنند گان شیر و گوشت خطر ناک بوده و ممنوع می باشد.

36

38

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24438

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *