پیکر آیت‌الله حقیقت تشییع و در شیراز خاکسپاری شد

در این مراسم که با حضور آیت‌الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، آیت اله ملک حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهکیلویه و بویر احمد و مسئولان استانی و شهری برگزار شد، شهروندان شیرازی و علمای علوم دینی پیکر  آیت‌الله عبدالکریم حقیقت را از محل مسجد حاج عباسی به سمت حرم مطهر امامزاده علی‌ابن حمزه(ع) تشییع کردند و در این حرم مطهر نیز به خاک سپرده شد.

حجت الاسلام والمسلمین قائمی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس نیز ضمن حضور در این مراسم اظهار داشت: زنده یاد مرحوم آیت‌الله عبدالکریم حقیقت ارسنجانی از علمای برجسته استان فارس و از استادان حوزه‌های علمیه در 92 سالگی بر اثر کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت. این عالم گرانقدر متولد سال 1305 در ارسنجان فارس است.وی پس از کسب علم از محضر حضرات آیات حاج شیخ محمد علی موحد، حاج شیخ ابوالحسن حدائق و حاج سید محمد حسینی برای تحصیل علوم دینی عازم قم شد و  نزد آیت‌الله العظمی بروجردی، امام خمینی (ره)، علامه طباطبایی و آیت‌الله العظمی حجتی و محقق داماد کسب فیض کرد و به مقام منیع اجتهاد نائل آمد. 

وی در سال 1338 به شیراز بازگشت و با تدریس سطوح عالیه و خارج فقه و اصول و تفسیر و فلسفه در حوزه علمیه شیراز به ترویج دین و تربیت طلاب همت گماشت.

حجت السلام والمسلمین قائمی همچنین در تشریح زندگی این عالم و مفسر قرآن افزود: آیت الله شیخ عبدالکریم حقیقت از خانواده پدری از روحانیون معروف ارسنجان و از خانواده مادری از بازاریان معروف شیراز هستند. که پس از فوت زود هنگام پدر در سن نزدیک به هشت سالگی به نزد پدربزرگ مادری خود به شیراز آمده و تا ۱۴ سالگی نزد ایشان بوده و در این سن با وساطت یکی از دوستان قدیمی پدر به حوزه علمیه مقیمیه شیراز وارد شده و در طی سه سال تلاش و ممارست آنچنان تحصیل میکنند که همان سال سوم به قم رفته در پایه نهم قم با رتبه ممتاز پذیرفته می شوند و مستقیما در آن سال پنج هزار تومان از دست آیت الله بروجردی هدیه می گیرند و سپس به صورت مدوام ریاست جلسات تفسیر آیت الله طباطبایی را برعهده داشته و از شاگردان ممتاز آیت الله خمینی بودند و هم حجره ای بسیاری از علمای برجسته و مسئولین تراز اول فعلی در مدرسه آیت الله حجت بوده اند. مدت پنج سال مهر مخصوص آیت الله بروجردی در نزد ایشان بوده و پاسخ به استفتاءات ایشان را به عهده داشته اند. هم حجرگی با آیت الله خلخالی و دوستی نزدیک با ایشان و نیز هم مباحثگی با مرحوم سید مصطفی خمینی و اجازه ورود بی قید و شرط به منازل ایشان و دیگر اساتید بزرگ قم از دیگر ویژگیهای زندگی این عالم جلیل القدر است.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=2037

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *