برگزاری اولین جشنواره طبخ آبزیان و نمایشگاه دستاوردهای صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی در بخش بیضا شهرستان سپیدان

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان اولین جشنواره طبخ آبزیان و نمایشگاه دستاوردهای صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی در بخش بیضا افتتاح گردید. این نمایشگاه که مورد بازدید عامری معاون شیلات سازمان جهاد کشاورزی ، باصری مدیر جهاد کشاورزی و  تنی چند از مسئولین محلی و حضور حداکثری مردم قرار گرفت بازدیدکنندگان  با روشهای مختلف طبخ آبزیان قرار گرفتند. در این مراسم باصری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ضمن تقدیر و تشکر از شرکت کنندگان سخنانی را در ارتباط با مزایای پرورش و طبخ ماهی قزل آلا ایراد فرمودند و عنوان کردند که سرانه مصرف ماهی در شهرستان 4 کیلوگرم می باشد که بایستی با ترویج روشهای طبخ آبزیان بتوانیم سرانه مصرف مردم را افزایش دهیم. این جشنواره که با حضور 30 نفر از بانوان عضو صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی بخش بیضا و بانش  برگزار گردید با نتیجه داوری انجام شده به تعداد 4 نفر از بانوانی که بهترین پخت ماهی را در این جشنواره داشتند هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26496

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *