برگزاری جلسه ستاد محصولات شتوی در شهرستان فسا

21198 2

برگزاری جلسه ستاد محصولات شتوی در شهرستان فسا


                                                   به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فساجلسه بررسی و تشریح برنامه های این مدیریت در رابطه  با عملیات داشت گندم ،کلزا ومحصولات شتوی با حضور انصاری سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا، کارشناسان مدیریت و مراکز خدمات تابعه، مدیران عامل تعاونی تولید ، تعاونی روستایی وکارگزاران توزیع نهاده های بخش خصوصی در سالن جلسات بر گزار شد.انصاری سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا در اولين جلسه ستاد زراعت شهرستان در خصوص داشت وبرداشت محصولات شتوي ضمن ارائه راهکارهای مفید و تداوم برنامه ریزی اصولی و صحیح درسال مزین به نام رونق تولید اظهار داشت:آمادگی جهت مبارزه با بیماری های احتمالی از قبیل زنگ گندم و برگزاری کلاس های ترویجی تغذیه گندم وکلزا در مرحله داشت و مبارزه با آفات و بیماری های محصولات شتوی ازقبیل سن گندم می بایست  در اولویت برنامه ها قرار گیرد. در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر ، تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:
-حمل 400تن کود سوپر فسفات تریپل و 1000 تن اوره جهت کشت اتی پنبه با توجه به پتانسیل و رغبت کشاورزان به افزایش کشت با توجه به قیمت پنبه در سال گذشته انجام گیرد.
– گرفتن سهمیه مازاد کود های پایه جهت کشتهای متفرقه شامل پیاز ،بادمجان ،فلفل و…..
– مشخص نمودن اکیپ برداشت و مسئول برداشت شهرستان و مراکز جهت نظارت بر ناوگان برداشت و مرتفع نمودن مشکلات فنی برداشت خصوصا سوخت کمباین ها
– ارایه آمار دقیق از نهاده های حمل شده و حمل نشده،حمل  و پیگیری سریع در زمان باقی مانده سهمیه حمل نشده  ،توزیع  نهاده ها بر اساس دستورالعمل و نصب بنر های نرخنامه های  کود ،بذرو…،اطلاعیه های ترویجی مدیریت و همچنین ترویج اهداف سازمان در حیطه کاری شامل تغذیه محصولات و….

21198 1

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=12009

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *