قارچ وحشی و خودرو نخورید

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مجیدرضا پاکاری با اشاره به این‌که تشخیص قارچ خوراکی وحشی از قارچ‌های سمی به تجربه و تخصص بالایی نیاز دارد، یادآور شد: خطر سمی بودن قارچهایی که در طبیعت یافت می‌شود بسیار بالاست و در صورت مصرف در برخی موارد مسمویت‌های شدید و گاهی مرگ را در پی خواهد داشت.

این مقام مسئول افزود: در استان فارس 380 واحد تولید و پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 12 هزار و 500 تن در سال مشغول به فعالیت هستند و مصرف‌کنندگان می‌توانند با طیب خاطر قارچ دکمه‌ای تولید شده در این واحدها را مورد استفاده قرار دهند.

پاکاری تصریح کرد: اسپان (بذر اولیه)  قارچ خوراکی در مراکز دارای مجوز از موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال کشور و در شرایط کاملا استریل تولید می‌شود.

وی افزود: این اسپان در واحدهای تولید کمپوست با کمپوست مخلوط و به صورت بلوک‌های بسته‌بندی شده، در سالن‌های پرورش که با بخار صد درجه سانتی‌گراد ضدعفونی شده‌اند و در شرایط پاستوریزه رشد و پرورش پیدا می‌کنند.

پاکاری تاکید کرد: هیچ‌گونه امکان اختلاط اسپور قارچهای سمی که در طبیعت رشد میکنند با اسپور قارچ خوراکی که در مراکز تولید و پرورش قارچ خوراکی مورد استفاده قرار بگیرند وجود ندارد و قارچ‌های دکمه‌ای تولید شده در این مراکز عاری از هر گونه مسمویت است.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=2503

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟