به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مجیدرضا پاکاری افزود: استان فارس با سطح زیر کشتی افزون بر 63 هزار هکتار و تولید سالانه بالغ بر 765 هزارتن انگور رتبه نخست سطح زیر کشت و تولید را در کشور به خود اختصاص داده است.
به گفته وی برداشت انگور هر سال از اواسط خرداد ماه در شهرستانهای گرمسیری استان و از رقم زودرس یاقوتی آغاز و تا اواسط مهرماه در شهرستانهای سردسیری ادامه دارد.
پاکاری با اشاره به اینکه عمده شهرستانهای تولید کننده انگور درفارس آباده، اقلید، استهبان، بوانات، پاسارگاد، جهرم، خرم بید، داراب، سپیدان، شیراز، فیروزآباد، کازرون، کوار، نیریز و ممسنی است، افزود: انگور در این استان به شکل دیم و آبی و با رقمهای کشمشی، بیدانه، عسکری، رتبی، ریش بابا و یاقوتی کشت میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: انگور فارس به کشورهای حاشیه خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی و مازاد انگور تولیدی فارس نیز به استانهای تهران، یزد، کرمان و البرز صادر میشود.