برداشت دانه روغنی کلزا در جهرم پایان یافت
برداشت دانه روغنی کلزا در سطح ۵۰هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جهرم به اتمام رسید
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی جهرم مریم جعفری کارشناس مسول زراعت جهاد جهرم گفت : تولید کلزا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۶۳درصد افزایش یافته و این افزایش با توجه به کم آب بری کلزا و ارزش غذایی آن حائز اهمیت است.
با بیان اینکه این افزایش ارزش غذایی کلزا را افزایش داده است ابراز کرد: از هر هکتار سطح کشت کلزا در شهرستان جهرم به طور متوسط ۲۲۰۰کیلوگرم محصول برداشت شده است برداشت کلزا در جهرم ۱۱۰تن بوده است.
جعفری افزود: کلزا محصول استراتژیک و ماده اولیه تولید روغن خوراکی است که به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده و نداشتن کلسترول، کیفیت بالایی دارد.
فصل برداشت کلزا در شهرستان جهرم از اول خرداد تا اول تیر است