برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های خفر شهرستان جهرم آغاز شد
پیش بینی می شود به طور میانگین هفت هزار و ۴۰۰تن انجیر از انجیرستان های این منطقه برداشت شود
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی جهرم :فردی مسول ترویج مرکز جهاد خفر در خصوص برداشت انجیر گفت :متوسط سطح زیر کشت این محصول در بخش خفر ۳۷۰هکتار و متوسط برداشت آن نیز بین ۲۰تا ۲۵تن در هکتار است که پیش بینی می شود به طور میانگین هفت هزار و ۴۰۰تن انجیر از انجیرستان های این منطقه برداشت شود.
فردی فصل برداشت این محصول در خفر را از مرداد تا مهر ماه عنوان کرد و افزود: در هر هکتار از این محصول یک نفر به عنوان نیروی ثابت جهت آبیاری و ۳۰ کارگر فصلی نیز مشغول به کار هستند.
محصول انجیر این بخش به استانهای دیگر از جمله تهران، اصفهان و هرمزگان نیز صادر می شود
انجیر ازمیر، سفید، عسلی، سیاه و شاه انجیر از دیگر ارقام انجیر کشت شده در بخش خفر شهرستان جهرم است