برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های خفر شهرستان جهرم آغاز شد

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های خفر شهرستان جهرم آغاز شد

خفر54

 

پیش بینی می شود به طور میانگین هفت هزار و ۴۰۰تن انجیر از انجیرستان های این منطقه برداشت شود

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی جهرم :فردی مسول ترویج مرکز جهاد خفر در خصوص برداشت انجیر گفت :متوسط سطح زیر کشت این محصول در بخش خفر ۳۷۰هکتار و متوسط برداشت آن نیز بین ۲۰تا ۲۵تن در هکتار است که پیش بینی می شود به طور میانگین هفت هزار و ۴۰۰تن انجیر از انجیرستان های این منطقه برداشت شود.

فردی فصل برداشت این محصول در خفر را از مرداد تا مهر ماه عنوان کرد و افزود: در هر هکتار از این محصول یک نفر به عنوان نیروی ثابت جهت آبیاری و ۳۰ کارگر فصلی نیز مشغول به کار هستند.

محصول انجیر این بخش به استانهای دیگر از جمله تهران، اصفهان و هرمزگان نیز صادر می شود

انجیر ازمیر، سفید، عسلی، سیاه و شاه انجیر از دیگر ارقام انجیر کشت شده در بخش خفر شهرستان جهرم است

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=23293

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *