تولید بیش از 126 هزارتن مرغ زنده گوشتی در استان فارس

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ،علی رستگار افزود: یک هزار واحد تولید مرغ گوشتی به ظرفیت 25 میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره در استان فارس فعال است.

به گفته وی، مرغداری های استان فارس با توجه به عرضه و تقاضا سالانه چهار دوره قطعه ریزی انجام می دهند.

رستگار تصریح کرد: این واحدها سالانه ظرفیت تولید بیش از 200 هزار تن گوشت مرغ را دارند.

این مقام مسئول یاد آور شد: مازاد تولید مرغ گوشتی استان فارس به استان های هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و  بویر احمد، خوزستان و یزد صادر شده است.

مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس افزود: در هشت ماهه اول سال جاری 97 هزار تن تخم مرغ در این استان تولید شد.

 

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=4049

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *