به گزارش روابط عمومي مدیریت شيلات فارس علی فلاحی ؛ تبادل افکار بدیع و توسعه همکاری های اقتصادی و فنی ، معرفي فرصت هاي سرمايه گذاري ، بازاریابی و شناخت امکانات تجاری و تولیدی در عرصه داخلی و بین المللی و ایجاد بستر صادرات محصولات شیلاتی ، ارائه پیشرفت های داخلی در عرصه صنعت شیلات ، تقویت و بهبود سیستم توزیع و تسهیل ارتباطات تجاری ، ارتقا دانش فنی در تولید، عمل آوری و بازاریابی ، ایجاد زمینه اشتغال بیشتر در صنعت شیلات کشور ، فرهنگ سازی و ترویج الگوهای بهینه مصرف غذاهای دریایی ، برگزاري كارگاه هاي آموزشي با محوريت شيلات را ، از اهداف مهم برپايي نمايشگاه 4 روزه خواند.
وی در ادامه اظهار داشت : در این نمایشگاه که در فضایی به مساحت 1000 مترمربع برگزار می گردد تعداد 18غرفه برپا بوده و علاوه بر استان فارس، تولیدکنندگانی از استانهای خراسان رضوی ، آذربایجان غربی، بوشهر، سیستان و بلوچستان و همدان نیز در آن شرکت میکنند.
علی فلاحی افزود : در این نمایشگاه به منظورترويج وارتقاء سرانه مصرف آبزيان، جشنواره طبخ ماهي با حضور بانوان علاقه مند برگزار خواهد شد. و در پايان با توجه به شاخص هاي كيفي و سلامتي به پنج نفر برتر اين رقابت جوايزي اهدا می گردد .
این مقام مسئول در پایان یادآور شد : برگزاری کارگاه آموزشی رایگان طبخ آبزیان و عرضه مستقیم آبزیان از برنامههای جانبی این نمایشگاه می باشد.