مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا با اشاره به مزایای نوغانداری بهعنوان یک منبع کسب درآمد و ایجاد اشتغال گفت: به منظور توسعه این حرفه در فسا اجرای دوره های مهارتی ترویجی نوغانداری در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا، ناصر انصاری افزود: در این راستا یک کارگاه آموزشی یک روزه برای 78 نفر از علاقه مندان به نوغانداری در این مدیریت برگزار شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه پرورش کرم ابریشم یکی از بهترین شغلهای جانبی شناخته شده در کشور به شمار میرود، اظهار کرد: شروع و ادامه این کار با کمترین امکانات و تجهیزات میسر بوده و تمام افراد خانواده میتوانند در این حرفه مشغول به کار شوند.
وی تصریح کرد: وجود توتستان برای تامین برگ توت به عنوان اصلیترین نهاده مصرفی، تنها ضرورت حرفه پرورش کرم ابریشم محسوب میشود.
به گفته وی؛ دوره نوغانداری ۴۵ روز است ،که از هر جعبه تخم نوغان بین 30 تا 35 پیله کرم ابریشم به دست می آید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا ابراز کرد: نوغان داران می توانند در فضای حدود 20متر به صورت طبقاتی تا چهار جعبه کرم ابریشم را پرورش دهند و پیله ابریشم تولید شده را به کارخانجات صنعتی ابریشم کشی ارسال کنند.
این کارگاه آموزشی با حضور گلرنگ از مرکز تحقیقات نوغانداری کشور، کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان فسا و جمعی از بهره برداران علاقمند برگزار شد.