بررسی وضعیت تولید گوشت سفید درلامرد

DSC00146

بررسی وضعیت تولید گوشت سفید درلامرد

میزان تولید گوشت سفید لامرد در فروردین ماه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان لامرد به منظور بررسی وضعیت تولید گوشت سفید شهرستان و تنظیم بازار مرغ زنده و وجود مازاد تولید در مرغداری های شهرستان و با حضور ادارات و مدیریت های جهادکشاورزی ، تعاونی روستایی، دامپزشکی و صنعت، معدن، تجارت و نیز کشتارگاه ها و تعاونی مرغداران وضعیت جوجه ریزی و میزان تولید گوشت سفید شهرستان در فروردین ماه سال جاری مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به مشکل ویروس کرونا درجامعه و تعطیلی، بازار فروش گوشت سفید شهرستان با مشکل مواجه شده و با توجه به پیش بینی 1200 تنی گوشت سفید تصمیات لازم اتخاذ گردید. در همین راستا جهت جلوگیری از کاهش بی رویه قیمت مرغ و خسارت به مرغداران شهرستان تصمیمات لازم اتخاذ و ضمن ورود پشتیبانی امور دام به خرید مرغ مازاد اقدامات لازم صورت پذیرفت.

در همین زمینه با هماهنگی کشتارگاههای شهرستان و پشتیبانی امور دام از تاریخ 18 فروردین اقدام به خرید مرغ از مرغداری های شهرستان شد. مرغ خریداری شده ضمن تنظیم بازار مصرف گوشت سفیدبصورت منجمد تحویل مصرف کنندگان خواهد شد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=21318

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *