مبارزه با عوامل خسارت زای مزارع جو شهرستان جهرم

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از مبارزه شیمایی با عوامل خسارت زای سن جو و زنگ جودر سطح 18 هکتار خبر داد

جو

به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم ؛علی جوکار با اشاره به سطح کشت 2هزار 500هکتار جو اظهار کرد عملیات پایش عوامل خسارت زاری محصول جو توسط کارشناسان حفظ نباتات در شهرستان جهرم از اواخر اسفند ماه شروع شده است و تا پایان فروردین ماه ادامه خواهد داشت

وی در همین رابطه افزود این مبارزه شیمایی با استفاده از سموم مبارزه دسیس 300سی سی برای سن جو در سطح چهار هکتار و انواع قارچ کش برای زنگ جو در 14هکتار انجام شده است

جوکار در پایان تصریح کرد : مقرر شده محصول جوی تولیدی این شهرستان به قیمت 1650تومان در ازای هرکیلوگرم از کشاورزان خریداری شود .

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=23385

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *