رئیس دفتر محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از چاپ استاندارد ملی ایران با عنوان پیش بینی میزان دریافت باقی مانده آفت کش ها از طریق رژیم غذایی – راهنما با شماره ملی 22665 توسط گروه محیط زیست و سلامت غذا خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دفتر محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد مهدی غیاثی ضمن اشاره به این که استانداردهای ملی استانداردهایی هستند که در هر کشور توسط سازمان متولی استانداردسازی تدوین میشوند و باید تامین کننده حداقل کیفیت قابل قبول برای یک فرآورده یا خدمت باشند، بیان کرد: با توجه به این که تدوین استانداردهای زیست محیطی مورد نیاز در بخش کشاورزی در دستور کار این گروه قرار دارد، استاندارد ملی ایران با عنوان پیش بینی میزان دریافت باقی مانده آفت کش ها از طریق رژیم غذایی – راهنما با دبیری آناهیتا یزدان پاک و همکاری اعضاء کمیسیون فنی که شامل رئیس سازمان جهاد کشاورزی و گروه محیط زیست و سلامت غذا و محققین مرکز تحقیقات، علوم پزشکی و استاندارد به چاپ رسید.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: هدف از تدوین این استاندارد، ارائه راه کارهایی در زمینه روش پیش بینی میزان دریافت باقیمانده آفت کش های مورد استفاده در محصولات کشاورزی با مصرف غذایی می باشد.
وی تصریح کرد: اجرای استاندارهای ملی به نفع تمام مردم و اقتصاد کشور است و باعث افزایش صادرات و فروش داخلی و تامین ایمنی و بهداشت مصرف کنندگان و صرفه جویی در وقت و هزینه ها و در نتیجه موجب افزایش درآمد ملی و رفاه عمومی و کاهش قیمت ها می گردد.