سبزی لامرد محصولی سالم و ارگانیک
سبزی تولیدی مزارع کشاورزی لامرد محصولی سالم و ارگانیک است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان لامرد، حسین سورغالی مسئول اداره بهبود تولیدات گیاهی مدیریت جهادکشاورزی لامرد با بیان مطلب فوق گفت: سالیانه حدود 100 هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت سبزیجات برگی اختصاص می یابد. کشت سبزیجات در دو فصل زمستانه و تابستانه انجام و در هر فصل به سبزیجات خاصی اختصاص می یابد. سورغالی افزود: کشت تابستانه پس از گذشت دوره سرما در بهمن ماه شروع و تا اردیبهشت ماه ادامه داشته و محصولاتی نظیر بادمجان، تره فرنگی و خرفه کشت می شود. عرضه و فروش این فصل تا مهر و آبان ماه ادامه می یابد. وی افزود: در کشت زمستانه نیز از اول مهرماه اراضی کشاورزی شهرستان لامرد زیرکشت انواع ترب، گشنیز، جعفری، شوید، اسفناج، کدو، خیارسبز و کلم رفته و برداشت محصول تا پایان سال ادامه دارد.
سورغالی گفت: در کشت سبزی بخصوص سبزیجات برگی در شهرستان عمدتاً از کودهای آلی استفاده شده و مبارزه با علفهای هرز نیز مطلقاً از سموم شیمیایی استفاده نشده و مبارزه مکانیکی است، لذا سبزی تولیدی در شهرستان لامرد کاملاً سالم و ارگانیک است.