منوچهر خادمی گفت: برای رهایی از چالش های اقلیمی و استفاده بهینه از آب کشاورزی راهی جز روی آوردن به کشاورزی علمی نیست
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رستم، کشاورز پیشرو رستمی طی گفتگویی با بیان این مطلب که آب به عنوان یکی از عوامل تاثیر گذار در رونق کشاورزی می باشد، افزود: ضرورت دارد با در پیش گرفتن کشاورزی علمی، بیشترین استفاده را از کمترین آب مصرفی داشته باشیم.
خادمی کشت برنج به روش خشکه کاری را در مزرعه سه هکتاری خود مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بذر این زراعت از رقم شمیم و مقداری از نوع کامفیروزی بوجاری شده است که از طریق آبیاری بارانی به صورت سه روزی یک بار انجام می پذیرد.
این کشاورز پیشرو به تعامل زراعی با کشاورزان کامفیروزی در راستای هم افزایی علمی و برخوردار شدن از دانش کشاورزی را یادآور شد و تصریح کرد: انتظار می رود با رعایت اصولی کاشت تا مرحله برداشت، طبق گفته بهره برداران پیشرو از هر هکتار 10 تن برنج به روش خشکه کاری برداشت شود که می تواند به عنوان یک فاکتور مهم در روش استفاده بهینه از ظرفیت های موجود به خصوص مقابله با تنش های آبی مورد توجه قرار گیرد.
منوچهر خادمی هزینه بالای کشت برنج را به عنوان یکی از معضلات اصلی کشاورزان برشمرد و در پایان گفت: با کشت برنج به روش خشکه کاری تا حدود زیادی این هزینه کاهش یافته و می تواند در شرایط سخت اقتصادی کمک کار کشاورزان باشد.